Gümüşova Anaokulu
Merkez Mah. 201.Sokak No4 Gümüşova/ DÜZCE

VİZYON

Bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın getirdiği yeniliklere açık,kaliteli bir eğitim için gerekli personel ve teknolojik donanıma sahip; öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bireyler yetiştirmeye öncülük eden bir kurum olmak.

Normal Öğretim

Servis bulunmamaktadır.

İlçe Merkezindedir.

DÜZCE / Gümüşova

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda her gün 13:30´dan sonra çocuklarımız için jimnastik eğitimi verilmektedir.